Termékek
Hírek
Blog
Kosár
0

Összesen

0 Ft

0
Kosár

Összesen

0 Ft

  • 12 izgalmas, új íz és forma

    Március 23-tól ennyivel bővül süteménykínálatunk maklári cukrászdánkban

Kedvenc termékek

Hasznos információk

Kóstolói Klub

A Stühmer Csokoládégyár 2014 szeptemberétől igazi különlegességgel kényezteti a csokoládérajongókat; létrehozta Magyarország első Kóstolói Klubját. A klubtagok az ország minden területéről érkezhetnek, és tekinthetnek be a mesés csokoládébirodalom kulisszái mögé. Amellett, hogy megismerkedhetnek a csokoládékészítés rejtelmeivel és a gyártási folyamattal, az elmaradhatatlan kóstolás után véleményezhetik a tervezés alatt álló legújabb termékeket is.

Megújult Webshop

Tisztelt Vásárlóink!
Webshopunkban indított regisztráció csak akkor sikeres, ha az általunk kiküldött aktiváló kód segítségével véglegesíti azt. Előfordulhat, hogy levelező alkalmazása a kódot tartalmazó e-mailt a kéretlen levelek közé irányítja (spam/levélszemét stb.). Mielőtt felkeres minket a sikertelen regisztráció miatt, kérjük ellenőrizze abban a mappában is levelünket!

Amennyiben ez sem vezet eredményre, kérjük jelezze egy
e-mailben, amelyben elküldi a regisztrációnál használt e-mail címét!
Köszönjük

Maklári mintabolt és cukrászda

Március 23-tól 12 izgalmas új ízzel és formával bővül cukrászdánk sütemény kínálata.

Régi kedvenceiről sem kell lemondania a friss élmények kedvéért ;)

 

A kizárólag itt kapható Stühmer cukrászsütemények és különleges "kézibonbonok" mellett, húsvéti csokifiguráinkat és töltött csokitojásainkat ajánljuk figyelmükbe. Vendégeink felfrissüléséről kávék, teák és hűtött üdítők gondoskodnak.